Vi laver dit nye tag – Vi kører hele Sjælland

Få et godt tilbud, udfyld formularen, så vender vi tilbage med et godt tilbud

Skal der nyt tag på din bolig?

Hvis du gerne vil have os til at se på dit tag, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan give dig en professionel vurdering af, hvorvidt der er behov for en udskiftning af taget, eller om det er tilstrækkeligt med en renovering.

Du kan ringe til os på telefon 26469693, hvis du gerne vil have os til at se på dit tag. Du er også velkommen til at skrive til os på vores kontaktformular.Vi afgiver altid gerne et uforpligtende tilbud på tagarbejde hjemme hos dig.

Vind og vejr slider på dit tag. Trænger dit til en kærlig hånd, kan din lokale tømrer hjælpe dig.

Møllers Entreprise er specialister i tag. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og hvad enten dit hus trænger til en udskiftning af tag eller til en tagrenovering, kan vi udføre opgaven på professionel vis. Vi er mange kunders foretrukne tagekspert i København og på Nordsjælland, og vi påtager os både mindre og større opgaver. Vi henvender os både til privatkunder, erhvervskunder og repræsentanter for boligforeninger.

Forlæng dit tags levetid

Det danske klima med skiftende vejrforhold er hårdt ved dit tag. Det er derfor vigtigt, at du løbende tjekker dit tag. Vi anbefaler, at du tjekker dit tag en gang årligt for nedfaldne tagsten og andre skader, som kan forårsage flere og mere alvorlige skader. En løbende renovering af tag kan gøre underværker for dit tags levetid og kan medvirke, at du ikke behøver tænke på at bruge penge på et nyt tag i en lang årrække.

Er det nødvendigt med et nyt tag eller kan en renovering gøre det?

Det afhænger af mange faktorer, hvorvidt vi anbefaler at lægge et nyt tag eller at foretage en tagrenovering. Det vigtigste for os er, at vi kan tilbyde dig en løsning, som giver mening for dig – også på den lange bane. Er dit tag meget gammelt og slidt, kan det ikke betale sig i længden at blive ved at reparere på det, men har du et tag af nyere dato, kan det i de fleste tilfælde godt svare sig med en renovering.

Håndværker fradrag
og energitilskud

Du kan få 12.000 kr. i fradrag pr. person i husstanden over 18 år for håndværksydelser der medfører energi- og klimaforbedringer - såsom hulmursisolering, loftisolering mv. Med håndværkerfradraget kan du trække 1/3 af håndværkerens arbejdsløn fra i skat. Det betyder i praksis, at du får 100 kr. tilbage i skat for hver gang, du betaler 300 kr. til håndværkerens arbejdsløn.

Møllers Entreprise Aps