Loftisolering

Der er mange penge at spare på varmeregningen, hvis du vælger at lave en loftisolering.

Det er en god investering for dig og din bolig og det er en god måde at forøge værdien på huset.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage med et gratis tilbud på din nye isolering

Få rådgivning omkring isolering af loft

Hvis du går med tanke om at isolere dit loft, så er vi altid klar til at hjælpe dig med rådgivning omkring isolering af loft. Vi vil meget gerne høre om din opgave, så du er mere end velkommen til at ringe til os eller bruge kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage med rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Isoler dit loft og spar penge

Der er mange penge at spare på varmeregningen, hvis du vælger at lave en loftisolering. Det er en god investering for dig og din bolig og det er en god måde at forøge værdien på huset.

Nogen siger, at en loftisolering er den vigtigste form for isolering, da varme stiger op ad og derfor er det selvfølgelig vigtigt at loftet er isoleret godt. Meget af varmen forsvinder nemlig ud af taget, hvis loftet er dårligt isoleret.   

Isolering af loft giver bedre indeklima

Udover at du sparer penge på varmeregningen, så er en loftisolering med til at give et bedre indeklima til din bolig. Hvis loftet er godt isoleret, så får man en markant forbedring af luften.   

Håndværker fradrag
og energitilskud

Du kan få 12.000 kr. i fradrag pr. person i husstanden over 18 år for håndværksydelser der medfører energi- og klimaforbedringer - såsom hulmursisolering, loftisolering mv. Med håndværkerfradraget kan du trække 1/3 af håndværkerens arbejdsløn fra i skat. Det betyder i praksis, at du får 100 kr. tilbage i skat for hver gang, du betaler 300 kr. til håndværkerens arbejdsløn.

10% Rabat i Januar og Februar !

Ring på
26 46 96 93
eller skriv til os herunder

Summary
Loftisolering
Service Type
Loftisolering
Provider Name
Møllers Entreprise,
Lakvej 1,Grevinge,Sjælland-4571,
Telephone No.+45 26 46 96 93
Area
Sjælland
Description
Isoler dit loft og spar penge. Der er mange penge at spare på varmeregningen, hvis du vælger at lave en loftisolering.