Isolering – På hele Sjælland

Få et godt tilbud, skriv til os, og så vender vi tilbage med et godt tilbud på din isoleringsopgave

Hvad er efterisolering?

Bor du i et ældre hus, som ikke er isoleret på en effektiv måde, skal du ikke fortvivle. Vi kan hjælpe dig med at rette op på din eksisterende isolering ved at efterisolere din bolig. Det gælder både for isolering af loft og de andre former. Hulmursisolering kræver dog en professionel vurdering, før vi kan fastslå, om det kan betale sig i dit tilfælde.

Vil du gerne have et tilbud på isolering af loft fra os?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du gerne vil have os til at lave et tilbud til dig. Det er naturligvis ganske gratis og uforpligtende. Du kan fange os på telefon 26 46 96 93 , eller sende os en e-mail på moellersentreprise@gmail.com. Vi vender tilbage til dig, så snart vi har mulighed for det.

Spar penge på varmeregningen. Lad os isolere din bolig og sikre den mod kulde og træk.

Hos Møllers Entreprise kan vi hjælpe dig med at sikre, at din bolig er isoleret på optimal vis. Vi varetager alle former for isolering. Vi hører gerne fra dig, hvis du gerne vil have gennemgået din isolering på loftet, eller hvis du skal bygge et nyt hus, som skal isoleres hele vejen rundt. Vores kundekreds består af både private, erhvervsdrivende og boligforeninger, og vi arbejder på hele Sjælland og i København.   

Loftisolering og andre måder at isolere på

Vi er specialister i at isolere og efterisolere din bolig. Vi kan hjælpe dig med:

  • Hulmursisolering
  • Loftisolering
  • Isolering gipsloft

Hvorfor bruge penge på isolering?

Den primære grund til at bruge penge på isolering af loft og andre former for isolering er, at du kan spare mange penge på varmeregningen. Omkostningerne vil være tjent ind i løbet af kun få år. Når dit hus er optimalt isoleret, strømmer der ikke så meget varme ud. Det er ikke alene godt for din pengepung, men også for miljøet.

Men der er også andre fordele ved en effektiv isolering. Du vil få et bedre indeklima i din bolig, og er dit hus isoleret på den rigtige måde, er det også med til at forhindre dannelsen af råd og skimmelsvamp. En ekstra bonus ved hulmursisolering og de andre isoleringsformer er, at de lydisolerer. Du vil dermed opnå mindre gener fra trafikstøj og andre støjkilder.

Håndværker fradrag
og energitilskud

Du kan få 12.000 kr. i fradrag pr. person i husstanden over 18 år for håndværksydelser der medfører energi- og klimaforbedringer - såsom hulmursisolering, loftisolering mv. Med håndværkerfradraget kan du trække 1/3 af håndværkerens arbejdsløn fra i skat. Det betyder i praksis, at du får 100 kr. tilbage i skat for hver gang, du betaler 300 kr. til håndværkerens arbejdsløn.

10% Rabat i Januar og Februar !

Ring på
26 46 96 93
eller skriv til os herunder

Summary
Isolering
Service Type
Isolering
Provider Name
Møllers Entreprise,
Lakvej 1,Grevinge,Sjælland-4571,
Telephone No.+45 26 46 96 93
Area
Sjælland
Description
Hos Møllers Entreprise kan vi hjælpe dig med at sikre, at din bolig er isoleret på optimal vis. Vi varetager alle former for isolering.