Hulmursisolering? Så har du fat i de rigtige

Få lavet en termografi test af dit hus for kun kr. 1200,-

Forbedring af indeklimaet

Når du får lavet en hulmursisolering, er der flere fordele end blot at spare varmeregningen. En hulmursisolering vil nemlig også forbedre boligens indeklima, da luften bliver tørrere og lunere, samt at kuldebroerne forsvinder. Det betyder, at man mindsker risikoen for skimmelsvamp og fugt.

 

Få et tilbud på isolering

Hvis du overvejer at få lavet en hulmursisolering, så er vi hos Møllers Entreprise klar med rådgivning og et uforpligtende tilbud. Du er meget velkommen til at ringe til os eller bruge kontaktformularen her på siden og så vil vi vende tilbage til dig, så vi kan hjælpe dig med din isolering.

Termografi test af dit hus

En termografi test kan hjælpe med at afsløre de kolde områder på huset, hvor isoleringen ikke er god nok og hvor varmen slipper ud. Hos Møllers Entreprise tilbyder vi en forberedende termografi test til 1200 kr. som efterfølgende bliver fratrukket i det samlede tilbud, hvis du vælger os til at stå for din isolering.   

Spar på varmeregningen med hulmursisolering

På mange gamle og lidt ældre huse er der ikke lavet hulmursisolering og det betyder ofte et stort varmetab gennem ydermurene for huset. Det medfører en stor varmeregning, så derfor er det en rigtig god ide at få lavet en hulmursisolering. En hulmursisolering er nemlig både nemt og billigt at lave og tjener sig hurtigt hjem igen.

Hulmursisolering med papiruld giver bedre økonomi

Man kan gøre mange ting for sin bolig for at energirenovere, men en af de nemmeste og mest økonomisk overkommelige er helt klart hulmursisoleringen. Det er en måde at isolere på, hvor man får rigtigt meget for pengene og investeringen tjener sig hurtigt ind.

Derudover får din bolig et bedre energimærke og jo bedre et energimærke huset har, jo mere er det værd.

Håndværker fradrag
og energitilskud

Du kan få 12.000 kr. i fradrag pr. person i husstanden over 18 år for håndværksydelser der medfører energi- og klimaforbedringer - såsom hulmursisolering, loftisolering mv. Med håndværkerfradraget kan du trække 1/3 af håndværkerens arbejdsløn fra i skat. Det betyder i praksis, at du får 100 kr. tilbage i skat for hver gang, du betaler 300 kr. til håndværkerens arbejdsløn.

10% Rabat i Januar og Februar !

Ring på
26 46 96 93
eller skriv til os herunder